GIF Advisory Council Meeting / April 16, 2015

Co-chairs: Bertrand Badre, Managing Director & CFO, World Bank Group Christopher Leslie, CEO, Macquarie Infrastructure Partners



Activity	Speaker	Start-End	Time
Introductory Remarks	Bertrand Badré Managing Director and Chief Financial Officer World Bank Group	14:30-14:40	10 min
GIF Update	Jordan Schwartz Head Global Infrastructure Facility	14:40-14:55	15 min
SESSION 1 Infrastructure as an Asset Class: Assessing Investment Risk Technical discussion of default rates and other risk indicators in EMDE infrastructure [45 min] Session Moderator: Bertrand Badré			
Overview of Moody's Research	Andrew Davison Sr. Vice President, Infrastructure Finance Group Walter Winrow Group MD, Global Project & Infrastructure Finance Moody's Investors Service	15:00-15:15	15 min
Commentary	Bernie Sheahan Director, Global Infrastructure and Natural Resources International Finance Corporation	15:15-15:20	5 min
Commentary	Macky Tall Senior VP, Private Equity and Infrastructure Caisse de dépôt et placement du Québec	15:20-15:25	5 min
Commentary	Michael Roth Senior Manager, Public Sector Business Development Munich Re Group	15:25-15:30	5 min
Open Discussion on Infrastructure Investment Risk	Open Table	15:30-15:45	15 min
Wrap-Up	Bertrand Badré	15:45	
Infrastructure Investment in Emerging Markets and Developing Economies Senior representatives from two EMDEs present their infrastructure investment strategies for discussion with GIF Advisory Partners [1:15 min] Session Moderator: Christopher Leslie CEO, Macquarie Infrastructure Partners, Inc.			
China Infrastructure Investment Program	Jiao Xiaoping Deputy Director-General, PPP Center, Ministry of Finance Government of China	15:45-16:00	15 min
Open Discussion	Open Table	16:00-16:20	20 min
Senegal Infrastructure Investment Program	Ahmadou Ba Hon. Minister of Economy, Finance and Planning Mansour Elimane Kane Hon. Minister of Infrastructure, Land Transport and Opening Up Government of Senegal	16:20-16:35	15 min
Open Discussion	Open Table	16:35-16:55	20 min
Wrap-Up and Concluding Remarks	Christopher Leslie	16:55-17:00	5 min
Reception	Advisory Council and Guests	17:00-18:00	60 min